Publicitat
Publicitat

L'ESTIU QUE M'ESPERA

MÍRIAM PONSA

La dissenyadora gaudirà amb la família de les platges de Menorca, en unes vacances sense planificar, movent-se amb una caravana

AVUI MARXEM DE VACANCESamb la família. A la nit agafem un vaixell cap a Menorca amb la furgoneta-caravana on dormirem. Hi serem fins a l'agost i anirem de platja en platja, sense programar gaire res, sense preocupar-nos de res més que del contacte amb el mar i la platja. Una imatge com del Mecanoscrit del segon origen però amb quatre protagonistes.

Tenim dos petits als quals vam preguntar què volien fer i ens havíem conscienciat que podia ser que ens toqués anar a Disneyland (cosa que no ens entusiasmava), però va resultar que ells volien anar en vaixell. Vam triar Menorca. M'agradaria llegir algun llibre que em descarregaré d'internet, però estem dedicats als nens i això ja no et deixa gaire temps més.

A part de la platja, com que ens anirem movent, volem visitar bé els poblets petits i anirem fent depenent de què o qui ens trobem: si ens trobem alguna amistat en algun punt ens hi quedarem més i si hi ha alguna festa major de poble tampoc hi faltarem. És a dir, hi anem sense planificar res.

Tornarem de Menorca també amb vaixell perquè els petits puguin gaudir encara més de l'experiència, i a mi em tocarà tornar a posar-me amb la col·lecció d'hivern que al setembre ha d'arribar a les botigues. M'hauré de posar a remenar nous teixits, noves peces i algunes llanes.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT