11/06/2011

Maleïda família

2 min
Maleïda família

El que podria haver estat un conte de fades, la història d'un talent privilegiat que neix en una família pobra i els treu tots de la misèria, s'ha acabat assemblant a la maledicció dels Kennedy en versió espanyola. L'últim capítol s'escriu ara, quan fa cinc anys que vas morir.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

De petita ja tenies una veu prodigiosa. Et deien la nena dels premis perquè els guanyaves tots. El teu pare es mor quan eres adolescent i tu agafes les maletes, deixes Chipiona i te'n vas a Madrid a triomfar, sempre amb la teva mare al costat. Arriben els primers contractes discogràfics, els primers èxits i com que, a més a més, eres prou guapa et donen el Lady España 1968.

El 1976 et cases amb un boxejador de nom Pedro Carrasco, quan boxejadors i folklòriques éreu els herois nacionals espanyols. Al cap d'un any, neix una nena, la fotografieu pels quatre costats a les revistes i li poseu Rocío perquè tota la vida li recordin de qui és filla. El 1995, amb 51 anys, et tornes a casar, aquesta vegada amb un torero de nom Ortega Cano, amb la tele en directe i 1.600 convidats. Pocs mesos després, el teu ex refà la vida amb una perruquera de nom Raquel Mosquera. La vostra filla, que té 18 anyets, no vol ser menys que els seus pares i també es casa: ella amb un guàrdia civil de nom Antonio David Flores. De manera que l'estampa ja és completa: amb la folklòrica, el boxejador, el torero i el guàrdia civil ja tenim tota la processó de Setmana Santa.

El matrimoni de la nena i el guàrdia civil dura ben poc. El temps just per descobrir que el guàrdia civil era infidel i corrupte. El 2001, enmig de tot aquest pollastre, el teu exmarit boxejador mor d'un atac de cor als 57 anys. Tu convoques la premsa el setembre del 2004, i expliques que t'han detectat un càncer de pàncrees, la mateixa malaltia de què va morir la teva mare el 1978.

La teva agonia alimenta la premsa del cor f ins a la teva mort. A partir d'aquí, comencen les baralles per la teva herència i la persecució al torero vidu. Diuen d'ell que és gai i que té problemes amb l'alcohol. Avui fa dues setmanes, el torero xoca contra un vehicle, l'altre conductor mor i ell està gravíssim. Té 57 anys el torero, els mateixos que tenia el boxejador quan va morir d'un atac de cor.

"Totes les famílies felices s'assemblen. Cada família dissortada ho és a la seva manera". Així comença Anna Karènina .

La teva filla Rocío ha presentat a Canal Sur un programa que buscava la nova Rocío Jurado. La gran final va ser el 30 de maig, l'endemà de l'accident del teu segon marit i la vigília del cinquè aniversari de la teva mort. Maleïda família, maleïdes coincidències.

stats