Publicitat
Publicitat

EL DIA QUE M'ESPERA

Manel Fuentes

Polifacètic periodista, de mostrar dots de rocker a Calonge passa avui a estrenar la temporada d' El matí de Catalunya Ràdio Coordina: Fran Domènech

Aquest matí em retrobo amb els hàbits quan el despertador m'avisa a les 4 de la matinada, que és quan em llevo. Em fico a la dutxa i començo a posar en ordre les idees. Com que és el primer dia de la temporada, haig de planificar un speech per marcar el to de sortida del programa. Abans d'acabar la temporada anterior ja vam donar les claus per entendre la crisi que ens queia al damunt, però aquest any volem transmetre sobretot un missatge d'optimisme. Sense oblidar-nos de donar la cara pels petits herois que fan que hi hagi empreses que funcionin i que entenen que, per haver obtingut uns resultats no tan bons, no han de deixar la gent al carrer. Aquesta temporada haurem de ser molt més flexibles i haurem d'estar disposats a canviar els continguts. Però sobretot volem aportar positivisme i força al país, i sempre buscar allò que és bo.

No esmorzo. El primer tastet serà cap a les deu. Un cafè m'espera a la reunió amb tot l'equip, on posarem en solfa la temporada i ens prepararem per encarar les sis hores de programa que tindrem per endavant. Caldrà fer un esforç per detectar com serà la realitat i anticipar-nos. Però no podem planejar els continguts; el periodisme està obert a allò que passa al moment. Quan acabi el programa hi haurà temps per dinar i fer una mica d'exercici. I cap a casa, a estar amb els nens i descansar per agafar el ritme. Un avantatge és que els dilluns no juga el Barça. Alguna segona part ja me l'he perduda, perquè matino molt. Però el primer és el primer.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT