17/10/2011

Els cromos: Manuel Bustos, Josep Piqué, Narcís Serra, Agustí Colomines

1 min

Manuel Bustos La candidata del PSC a les eleccions espanyoles, Carme Chacón, no va dubtar ahir en el míting socialista a Sabadell: es va adreçar a l'alcalde de la localitat com a "Manolo" Bustos. En canvi, el candidat del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, en un intent de quedar bé, el va rebatejar com a "Manel" Bustos.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep Piqué El president del Cercle d'Economia fa dies que negocia amb tota la junta de l'organisme el text que faran públic avui. Ha de ser un full de ruta de l'empresariat davant de la dura situació. Però podria ser el seu primer i últim document si és cridat, com va passar el 1996, a formar part del govern de Rajoy.

Narcís Serra L'exvicepresident del govern espanyol i expresident de Caixa Catalunya participa en molts actes. En el del curs inaugural de la Barcelona GSE es va adormir, sempre com en altres ocasions, durant pocs segons. Segueix les intervencions, però amb els ulls tancats.

Agustí Colomines El candidat d'ERC per al 20-N, Alfred Bosch, presentarà a la fundació de CDC, la CatDem, el seu nou llibre, I ara què? Això va despertar rumors sobre un acostament dels sobiranistes convergents a ERC. Però el president de la CatDem, Agustí Colomines, s'ha afanyat a explicar que va ser el mateix Bosch qui ho va demanar.

stats