07/02/2012

Els cromos: Manolo García, Rubalcaba, Carme Chacón

1 min

Manolo García. El cantant va fer una crida sorprenent dijous passat a Sant Cugat en la preestrena de la gira de presentació de Los días intactos quan va demanar al públic que enregistrés tot el que volgués però que no pengés res a YouTube. "Potser algun banquer no em farà cas, si és que n'hi ha algun a la sala", va dir fent broma. Cinc dies després, prova que el que diu Manolo són ordres per als seus fans, ningú ha penjat cap vídeo pirata a la xarxa, només reportatges emesos en mitjans de comunicació.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Rubalcaba. El nou secretari general del PSOE va dir a l'executiva que "la resposta és el carrer". Va fer broma i va ironitzar dient que hi feia "fred" però que més fred fa dins a Ferraz. I promet que encara n'hi farà més perquè tancarà la calefacció perquè van "malament de recursos".

Carme Chacón. La candidata catalana derrotada al congrés del PSOE es va fer fonedissa ahir. Al matí va anul·lar una entrevista que tenia a Antena 3 adduint "cansament" i després no va participar en cap de les reunions del partit, ni a Madrid ni a Barcelona. Ningú, ni del PSC ni del PSOE, va saber respondre quan parlarà ni quan farà la seva pròxima intervenció pública.

stats