15/10/2011

Els cromos: José Manuel Lara, Boli Planeta, José Zaragoza, el Príncep Saudí

1 min

José Manuel Lara El president del Grupo Planeta va fer broma ahir sobre l'última compra que ha fet el Banco Popular del Pastor (que també festejava el Sabadell, del qual Lara és accionista): "Prefereixo quedar-me sense núvia que pagar un excés de dot".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Boli Planeta Aquest any els periodistes acreditats al premi Planeta, que s'atorga avui, se n'han anat a casa menys carregats. Ni DVD, ni panificadores, ni ordinadors: un bolígraf. Això sí, Montblanc.

José Zaragoza El secretari d'organització del PSC té un control estricte dels seus militants. Ahir desqualificava els moviments díscols dins del partit i afirmava que alguns dels que s'erigeixen com els seus portaveus "no són ni afiliats".

El Príncep Saudita Un príncep de l'Aràbia Saudita, Abdalaziz bin Fahad bin Abdalaziz Al Saüd, ha estat aquests dies a Barcelona. Entre altres capricis, el príncep podia aparèixer qualsevol nit a la llibreria Catalònia. El seu director estava atent per obrir el local, després d'acordar-ho amb uns emissaris del príncep.

stats