20/12/2011

Els cromos: Marçal Sintes, David Villa, Mariano Rajoy

1 min

Marçal Sintes. El periodista, que ahir va ser nomenat nou director del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), presentava divendres passat el seu últim llibre, sobre la relació entre el gremi i la classe política. Considerat de la nova escola convergent, Sintes ha batejat el llibre amb un títol poc premonitori, Periodistes contra polítics .

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

David Villa. El davanter del Barça és d'allò més valent al camp. Però els quiròfans i els bisturís sí que li fan respecte. El jugador no va voler veure's estès a la sala d'operacions i va demanar als metges que l'anestesiessin abans d'entrar. No va poder ser, però perquè no patís el van sedar.

Mariano Rajoy. El líder del PP no només llegeix en els debats electorals televisats. També ho fa al Congrés dels Diputats. Però potser no és tan mala idea. Ahir només va aixecar el cap del paper un cop, i es va equivocar (va dir "els sectors més madurs" quan al paper es parlava dels "menys madurs"). Rajoy també va demostrar un enorme coneixement de l'agenda catalana en referir-se a "la disposició addicional vuitena de l'Estatut".

stats