18/03/2012

Els cromos: Mariano Rajoy, Josep Lluís Mateo, Julian Assange

1 min

Mariano Rajoy. El líder del PP va coincidir ahir al matí en el vol d'Iberia que el portava a Oviedo amb dos dels seus principals contrincants polítics: Alfredo Pérez Rubalcaba i Cayo Lara. Els líders del PSOE i d'IU també anaven, com Rajoy, a fer els mítings de campanya de les eleccions asturianes. Segons va informar Cayo Lara al Twitter, els seus dos rivals van entrar per la zona vip .

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep Lluís Mateo. L'arquitecte de la nova Filmoteca de Catalunya ha deixat astorats els treballadors de la infraestructura cultural. Se'n fan creus que les escales mecàniques que donen accés a les sales de cinema, al subterrani, només siguin de baixada. Si algú s'ha oblidat alguna cosa i vol tornar enrere ha de pujar a peu o agafar l'ascensor. El problema és si aquesta ocurrència la té molta gent al mateix temps.

Julian Assange. El polèmic fundador de Wikileaks té planejat postular-se per a un escó al Parlament d'Austràlia, que tindrà eleccions el 2013. L'anunci no va ser gaire oficial, ja que el portal que revela informació confidencial ho va fer saber ahir en un missatge a Twitter.

stats