27/09/2011

Els cromos: Mariano Rajoy, Carme Chacón, Josep A. Duran i Lleida i Palestina

1 min

Mariano Rajoy havia confirmat la seva assistència a les jornades sobre lideratge organitzades per Esade a Sant Benet de Bages. Al final no hi va anar excusant-se que Zapatero ahir va firmar la dissolució de les Corts. L'advocat Antonio Garrigues, però, va portar el seu missatge: Rajoy, si guanya les eleccions, farà una llei de transparència abans de 100 dies i creu que cal parlar de l'honradesa dels polítics.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Carme Chacón surt al primer número de la revista de moda setmanal S Moda , que es va estrenar dissabte. Chacón hi apareix en una foto amb les cames creuades, però creuades del tot: el peu esquerre a la cama dreta i al revés. El Photoshop a vegades juga males passades, tot i que la revista diu que no han manipulat res.

Josep A. Duran i Lleida va proposar ahir irònicament un debat entre els germans Jorge Fernández Díaz i Alberto Fernández Díaz perquè diu que el primer acusa CiU "de ser la crossa del PP" i el segon diu que CiU és "la crossa dels socialistes".

Palestina. La diplomàcia palestina està convençuda que per a Espanya la defensa del poble palestí "és una qüestió d'estat". Confien que el suport a la seva reivindicació d'un estat a l'ONU es mantindrà encara que la Moncloa canviï de color.

stats