03/04/2012

Els cromos: Mariano Rajoy, Massimiliano Allegri, Pál Schmitt

1 min

MARIANO RAJOY El president del govern espanyol va parlar ahir amb Javier Arenas tapant-se la boca amb la mà per protegir-se de micròfons indiscrets. És una de les tàctiques que sovint fan servir els futbolistes, acostumats al setge de les càmeres. Després d'haver donat per feta la vaga general, Rajoy ja ha tastat el perill que se senti el que diu en privat.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MASSIMILIANO ALLEGRI El malestar social per les retallades està afectant els desplaçaments dels equips. L'entrenador del Milan va arribar ahir a Barcelona amb tres hores de retard per la vaga dels controladors aeris francesos. En el partit d'anada de la Champions el Barça es va haver de quedar un dia més a Itàlia per la vaga general a Espanya.

PÁL SCHMITT El president d'Hongria va dimitir ahir, quatre dies després que la universitat de medicina Semmelweis de Budapest li retirés el títol de doctor per haver plagiat capítols sencers de la seva tesi. Schmitt va criticar que se li retirés sense conèixer la seva postura i va anunciar que apel·larà contra la decisió.

stats