Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Andre Mas-Colell, Mariano Rajoy, Günter Oettinger i VIPS i la resta de mortals

Andreu Mas-Colell no va rebre ahir gaire suport dels seus companys de Govern ni de partit en la presentació del llibre Sense Espanya , a l'auditori de la patronal Pimec. El conseller d'Economia no s'hi va trobar amb companys de CiU, però sí amb Uriel Bertran, de Solidaritat (SI).

Mariano Rajoy estarà en bona companyia quan visiti Catalunya demà dijous. Dinarà al Tribuna Barcelona, on el presentarà el director de La Vanguardia , José Antich. I per sopar, compartirà tovalles amb el lobi empresarial Pont Aeri, amb el comte de Godó com a amfitrió.

Günter Oettinger, comissari europeu de l'Energia, ha posat damunt la taula una proposta perquè els països mantinguin a ratlla el deute: hissar les banderes a mig pal.

VIPS i la resta de mortals van quedar separats per una sorprenent barrera dilluns a la nit als Jardins del TNC, en la gala Catalunya aixeca el teló . Res de barreja entre el nombrós públic teatrer convidat i la professió, acompanyada, a més, de polítics com Mas, Mascarell, Hereu i Martí. Això sí, tots menjaven Quelys.

Riure, malgrat tot

Més continguts de