14/09/2011

Els cromos: Andre Mas-Colell, Mariano Rajoy, Günter Oettinger i VIPS i la resta de mortals

1 min

Andreu Mas-Colell no va rebre ahir gaire suport dels seus companys de Govern ni de partit en la presentació del llibre Sense Espanya , a l'auditori de la patronal Pimec. El conseller d'Economia no s'hi va trobar amb companys de CiU, però sí amb Uriel Bertran, de Solidaritat (SI).

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Mariano Rajoy estarà en bona companyia quan visiti Catalunya demà dijous. Dinarà al Tribuna Barcelona, on el presentarà el director de La Vanguardia , José Antich. I per sopar, compartirà tovalles amb el lobi empresarial Pont Aeri, amb el comte de Godó com a amfitrió.

Günter Oettinger, comissari europeu de l'Energia, ha posat damunt la taula una proposta perquè els països mantinguin a ratlla el deute: hissar les banderes a mig pal.

VIPS i la resta de mortals van quedar separats per una sorprenent barrera dilluns a la nit als Jardins del TNC, en la gala Catalunya aixeca el teló . Res de barreja entre el nombrós públic teatrer convidat i la professió, acompanyada, a més, de polítics com Mas, Mascarell, Hereu i Martí. Això sí, tots menjaven Quelys.

stats