09/11/2011

Els cromos: Maite Fandos, Mariano Rajoy, Lluís Martínez Sistach, Nicolas Sarkozy

1 min

Maite Fandos. La quarta tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona no ha aturat els fitxatges amb Àlex Masllorens sinó que ara ha agafat el líder de Convergais, Jordi Arcarons, com a cap de gabinet. El líder dels gais de CDC ve de la direcció nacional d'Òmnium i fa dos dies que s'ha incorporat a la nova feina.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Mariano Rajoy va passejar ahir per Melilla i va saludar unes nenes vestides amb el hijab. El que Rajoy no sap és que la Zaida i la seva germana parlen un català excel·lent, fruit de la immersió que el PP tant qüestiona. Totes dues han viscut més de deu anys a Sant Feliu de Llobregat.

Lluís Martínez Sistach. Durant l'acte d'homenatge a Jordi Bonet, l'arquebisbe de Barcelona va tenir un lapsus i va dir que el papa que havia inaugurat la Sagrada Família havia sigut ser "Joan Pau II".

Nicolas Sarkozy. El president francès, en l'última trobada del G2-0, va confessar a Barack Obama que no suportava Benjamin Netanyahu perquè el president d'Israel era "un mentider". Els periodistes van sentir per un traïdor micròfon obert com Obama contestava: "Doncs jo hi haig de parlar cada dia".

stats