05/03/2013

Matrimoni natural

2 min

Pateixo per Jorge Fernández Díaz, perquè les seves paraules (valentes) s'han malinterpretat. El lobi gai i tots els seus simpatitzants (que són munió) s'han enfadat per una frase seva: "Existeixen arguments racionals que diuen que aquest matrimoni [el gai] no ha de tenir la mateixa protecció per part dels poders públics que el matrimoni natural. La pervivència de l'espècie".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Siguem sincers, sisplau. La humanitat està amenaçada. La pervivència de la nostra raça té els dies comptats. Amb prou feines neixen nadons. Fins ara el lobi gai i els seus simpatitzants (que són munió) ens feien creure que la Terra estava superpoblada. Però ha hagut de sortir un home com Jorge Fernández Díaz per dir-nos que l'emperador va despullat. Ens queden quatre dies. La Terra s'està convertint en un desert com els Monegres per culpa dels gais. Bé, i per culpa de les parelles estèrils i de les parelles sense ganes de reproduir-se. I per culpa dels capellans i altres solters. Si a la Xina fan això de la política d'un sol fill és perquè viuen enganyats i adoctrinats. Ens extingirem com els dinosaures.

De tota manera, i de cara al bon nom de la causa, jo demanaria a Jorge Fernández Díaz que, en futures revelacions, evités dir això de "matrimoni natural". Ja entenc què vol dir (que el matrimoni gai, ecs, és antinatural), però si ho expressa en aquests termes s'exposa a la burla. El lobi gai i els seus simpatitzants (que són munió) són molt propensos al hi-hi ha-ha i diran que justament el que és "natural" és acoblar-se, reproduir-se, però no "casar-se". Que el que no és gens natural, si de cas, és el matrimoni. Que milions d'anys abans que algú s'inventés el matrimoni els humans (aquests humans que estan a punt d'extingir-se) ja s'acoblaven els uns amb els altres i les unes amb les altres de manera molt natural.

stats