16/01/2012

Els cromos: Leo Messi, Carme Chacón, Jordi Cañas

1 min

LEO MESSI Ahir es va saber que 2.966 culers han demanat una entrada per veure Messi dimecres al Bernabéu, menys que els 7.900 que ho van demanar per al clàssic de la Lliga. Una raó és que un cau en dimecres i l'altre va ser dissabte, i una altra és que a partir d'ara s'han endurit les condicions per demanar entrades per aconseguir evitar la revenda.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

CARME CHACÓN Twitter és àgil, amè i... perillós. Ho va tornar a demostrar ahir un tuit del compte oficial del PSOE en què es criticava la vàlua tant d'Alfredo Pérez Rubalcaba com de Carme Chacón, els dos candidats a la secretaria general del partit. El PSOE va atribuir després el tuit a un "graciós" que pretenia "fer mal" als socialistes piratejant el seu canal oficial a Twitter.

JORDI CAÑAS El diputat de Ciutadans és un usuari convençut de Twitter. Ho és tant que sovint hi engega alguna que altra campanya per defensar el castellà. Dissabte es va treure de la màniga el hashtag #KuKluxCat per criticar tots aquells internautes indignats amb l'ús del castellà com a mesura de força dels Mossos d'Esquadra. Albert Rivera, líder del seu partit, va seguir ahir el fil de Cañas utilitzant la mateixa etiqueta.

stats