17/01/2012

Els cromos: Michael Robinson, Alicia Sánchez-Camacho, Belén Rueda

1 min

Michael Robinson, exfutbolista i comentarista habitual a Canal Plus, va provocar queixes entre els aficionats del Barça que van assistir diumenge al Camp Nou. Era el segon partit des que no es pot fumar a l'estadi, però Robinson va ignorar el canvi de normes. La qüestió és si aquestes normes són per a tothom.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Alicia Sánchez-Camacho. A la líder del Partit Popular de Catalunya se li fa estrany que a certs sectors de Convergència i Unió predomini la reticència quan es parla d'un pacte estable amb els popularsper una qüestió de cost electoral. Sánchez-Camacho va replicar ahir als escèptics que, després de pactar els pressupostos catalans del 2011, CiU ha obtingut els seus millors resultats en les últimes eleccions estatals. És un fet.

Belén Rueda. L'actriu, junt amb l'actor José Coronado, ha començat a Terrassa i a Barcelona el rodatge de la pel·lícula El cuerpo . És un thriller psicològic que coprodueixen TV3, Rodar y Rodar, Antena 3 i Canal +, i que està dirigida per Oriol Paulo. L'argument es basa en la misteriosa desaparició d'una dona del dipòsit de cadàvers.

stats