21/05/2011

Mireia Aixalà

1 min
Mireia Aixalà

a quarts de deu em llevaré i prendré el suc de fruita que em permet arrencar: poma, pomelo i taronja (de vegades també hi cau una pastanaga). Em dutxaré i aniré a comprar el regal per a la meva sogra, que avui celebrem el seu aniversari. Ja el tinc triat, però no puc dir què és per no espatllar la sorpresa. Llavors aniré a RAC 1, ens han convidat a mi i a l'Andrew Tarbet al Via lliure per parlar de l'obra. Anar a entrevistes no és el que més m'agrada de la meva feina, però en aquest cas em ve molt de gust, perquè és un projecte que val molt la pena, és molt recomanable. Quan surti aniré al dinar de celebració d'aniversari de la mare de la meva parella. Serà al millor coreà de Barcelona, a l'avinguda Gaudí. El menjar és boníssim i el tracte també. Però no podré quedar-me a la sobretaula, avui hi ha doble funció. No em fa res haver de marxar, perquè ja m'agrada tenir feina. Al teatre hi ha una terrasseta molt tranquil·la. Allà ens trobem tots els actors abans de començar, per riure i parlar una mica. I llavors ja anem de cara a la feina. No és una obra llarga, així que la doble funció és com una obra llarga amb una mitja part al mig. A la pausa menjaré una peça de fruita. En acabar hi ha el ritual sagrat: ens reunim tots al bar i fem una cervesa. També s'hi apunten els amics i coneguts que han vingut a veure l'obra. Per acabar, si em queden forces, aniré amb el meu xicot, que ha quedat amb uns amics. Segona copa i a dormir.

stats