21/03/2012

Els cromos: Mohamed Halhul, Michela Roth, Jamie Waylett

1 min

Mohamed Halhul. El secretari general de la Federació Islàmica de Catalunya pateix per la sequera fins al punt que tots els musulmans del país han estat convocats a celebrar una gran pregària comunitària islàmica. L'objectiu: invocar les pluges. Serà l'1 d'abril, a les 14 hores.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Michela Roth. Els pares dels nens d'una llar d'infants de Castello di Serravalle, a prop de Bolonya, n'han tret els fills per "culpa" d'aquesta mestra nord-americana de 38 anys que hi treballa. No és que sigui una mala mestra. És que la troben "massa sexi", segons diversos mitjans italians. Els pares han descobert que, quan no fa de mestra, posa com a model per a diversos calendaris i publicacions, de vegades en roba interior.

Jamie Waylett. L'actor britànic era un dels nens dolents de la saga Harry Potter portada al cinema: el perdonavides Vincent Crabbe. Avui té 22 anys i es pot dir que se li ha encomanat la vena trapella del personatge. Va participar als aldarulls violents a Londres l'estiu passat. Va ser absolt per l'intent de destruir una propietat privada amb un còctel Molotov, però havia admès haver robat una ampolla de xampany d'un supermercat durant els disturbis.

stats