24/10/2011

Els cromos: Moisès Broggi, Carla Bruni, David Villa, Mural d'Amnistia

1 min

Moisès Broggi. El diari anglèsThe Guardianha dedicat una informació a la candidatura del centenari doctor català al Senat de la mà d'ERC. L'article és del corresponsal a Madrid, Giles Tremlett, que recorda la participació de Broggi com a metge amb les Brigades Internacionals durant la Guerra Civil.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Carla Bruni. La cimera europea d'ahir ha tingut un episodi de petita diplomàcia. Per mirar de suavitzar les friccions entre Alemanya i França, la cancellera Angela Merkel ha regalat un osset de peluix al president francès, Nicolas Sarkozy, que acaba de ser pare amb Carla Bruni d'una nena, la petita Giulia, nascuda dimecres i que ahir ja va sortir de l'hospital.

David Villa. El davanter del Barça, que dissabte no va poder viure el partit contra el Sevilla com una festa, sí que va voler que ahir les seves dues filles visquessin la Festa dels Súpers a l'estadi de Montjuïc.

Mural d'Amnistia. El comunicat d'ETA no ha relaxat la tolerància zero amb les pintades al carrer del món abertzale. Dissabte, durant la manifestació independentista de Bilbao, un grup de persones amb la cara tapada va fer un mural que reclamava l'amnistia dels presos. Ahir els serveis de neteja ja l'havien esborrat.

stats