28/02/2012

Els cromos: José Mourinho, Carlos Dívar, Joaquim Forn

1 min

José Mourinho. L'entrenador del Madrid serà columnista del diari The Sun of Sunday , la nova edició dominical de The Sun , el rotatiu estrella del magnat de la premsa groga britànica Ruper Murdoch. ¿Un pas de Mourinho per tornar-se a acostar a la Premier League?

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Carlos Dívar. El president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial va rebre del conseller d'Interior, Felip Puig, el 20 de maig de l'any passat la medalla de bronze al mèrit policial "amb distintiu blau excel·lentíssim" perquè "la seva professionalitat, implicació i trajectòria personal han contribuït que les relacions entre la policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra i les institucions que presideix siguin excel·lents". És el mateix il·lustre magistrat que s'ha distingit recentment per contribuir a l'agermanament del català i el mandinga.

Joaquim Forn. El primer tinent d'alcalde de Barcelona va tenir un dilluns més tranquil del previst. Amb metro i bus funcionant, la Guàrdia Urbana i els Mossos desplegats a la plaça d'Espanya per vigilar les protestes davant el Mobile World Congress van tenir poca feina.

stats