Publicitat
Publicitat

L'ESTIU QUE M' ESPERA

NACHO VIDAL

L'estrella del porno presenta avui Impávido, una pel·lícula comercial d'acció, dirigida per Carlos Therón, on fa de dolent, d'un dolent molt violent

AQUEST ESTIU VIURÉ vacances completes i aniré fent depenent del que més em vingui de gust o em convingui. No tinc dates, vaig i vinc sense presses. Aniré i tornaré de Formentera a la casa de València. Faig mar i muntanya, mar i muntanya... A la casa de València omplo les hores sobretot cuidant els cavalls que hi tinc, que són la meva gran afició.

Quan sóc a Formentera, en canvi, passo tot el dia al meu restaurant, el Flipper&Chiller. No hi treballo, sóc allà i m'ho passo molt bé amb amics i clients. És un paradís de l'illa, ideal de dia i de nit. Hi fem un CD de música, fem diferents festes, festes a les postes de sol... Pel que fa a feina i projectes, estem en plena presentació d' Impávido , una comèdia d'acció que està sent una molt bona experiència com a productor i actor. Estem molt contents de l'acollida que està tenint. És un film d'acció diferent, una comèdia divertida que surt de la normativa del que en diuen cine espanyol , i és que volem remarcar que el cine espanyol no és un sol gènere, no tot és el mateix. Després de la presentació de la pel·lícula començaré les vacances totals, prenent el sol i descansant amb música chill out .

Pel que fa a més projectes, aquest estiu estic amb la promoció dels meus productes i també amb projectes grossos que encara s'estan coent i no puc revelar.

Riure, malgrat tot

Més continguts de