21/04/2012

Els cromos: Pere Navarro, Josep Antoni Duran Lleida, Rita Barberá

1 min

Pere Navarro. El primer secretari del PSC va arribar tard ahir a unes jornades que es feien a la seu del FAD de Barcelona. El motiu, segons va explicar ell mateix, és que en lloc d'anar a la plaça dels Àngels se'n va anar al pla de l'Àngel.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep Antoni Duran Lleida. El portaveu de CiU al Congrés es queixava ahir en la seva carta setmanal a la seva web que la casa reial no el va avisar que el rei demanaria disculpes, cosa que va trobar una "manca de respecte per a la pluralitat parlamentària", ja que sí que es va avisar el PP i el PSOE. "Si el cap de la casa reial creu que l'Espanya que ha de representar el rei comença i acaba amb el PP i el PSOE, el problema el tenen ells i no nosaltres", conclou Duran.

Rita Barberá. Compromís va denunciar ahir públicament que l'alcaldessa de València fa 20 anys que té el seu cotxe particular aparcat en un pàrquing de l'ajuntament. Ella ha reconegut que va deixar allà el cotxe el 1991 quan va accedir al càrrec i afirma que va ser per motius de seguretat. El que no s'entén és que no se'n desfés. Després de 20 anys, vols dir que encara marxa? I cal ocupar un pàrquing públic?

stats