18/10/2011

No ens agrada gens la pau

2 min

Hola, sóc en Pepe R. Osadíez, gran demòcrata i, sobretot, Espanyol fins al moll de l'os. Ei, però que ningú es pensi que sóc nacionalista perquè tots els nacionalistes són terroristes que han viscut d'explotar el terror sembrat per ETA. I ben bé que els ha anat.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Puc donar totes les lliçons que vulgui sobre les vascongadas , en primer lloc perquè són Espanya i, per tant, això ja em dóna tot el dret a fer-ho. I en segon lloc perquè sóc un expert en el tema, ja que una vegada vaig anar al Bernabéu a veure un partit contra la Reial Societat i tot els que hi juguen són etarres, perquè són bascos i, per tant, viuen al mateix lloc que els terroristes i si hi viuen és perquè tan malament no s'hi troben, oi? O sigui, que ho són (de bascos i de terroristes). Per tant, els hauríem de tractar com a Bin Laden, que realment era basc. Tothom ha sentit l'enregistrament de les converses prèvies als avions que es van estavellar a les Torres Bessones, quan un dels nacionalistes bascos li diu a un altre: "Aupa Patxi, que soy del mismo Goierri" .

Com a gran demòcrata que sóc, odio tots els que no pensen com jo, sobretot a ZetaP (s'ha adonat de l'hàbil joc de paraules, oi?), l'amic d'Otegi que vol convertir la meva nació en uns balcons... o era en uns Balcans? Bé, tant li fot. I encara odio més aquests de la conferència anomenada de pau que realment és una rendició electoralista organitzada per un munt d'irlandesos borratxos amants del rugbi (en comptes del sempre elegant pàdel), el Kofi Annal aquest que dient que és negre ja no cal afegir res més, un capellà tan extremista que si Jesús nasqués avui es faria de Hamàs i una menopàusica que diu que és pacifista i que hauria d'estar fregant escales.

(Avís final. La majoria d'expressions contingudes en aquest article són reals i han estat copiades literalment de comentaris publicats a Twitter per ciutadans que els han expressat com una opinió.)

stats