Publicitat
Publicitat

I AQUÍ

No retallem la moral dels mestres

De les retallades que haurem de fer, em preocupen els danys col·laterals, la retallada de la moral dels professionals. Perquè hi ha feines, i la de mestre n'és una, que requereixen il·lusió, vocació i passió al 200 per cent. Cal que t'aixequis cada matí sent conscient que el futur del país és a les teves aules, en cada criatura. I vull creure que els nostres mestres estan mentalitzats que tot no podrà ser, econòmicament. Però ara més que mai necessiten suport social, propostes de govern clares i lideratges propis en positiu.

Necessiten suport social, perquè el repte s'ha anat complicant, perquè els pares combinem exigència a l'escola amb negligències flagrants en el nostre paper domèstic. No els podem deixar sols.

Necessiten propostes de govern clares, perquè una vegada vam fer reformes a casa mentre hi vivíem, i vaig entendre que tenir paletes i pintors fa la vida impossible. I tantes reformes escolars condemnen els mestres a viure sempre en obres.

I necessiten que escoltem la veu de tots els mestres: cal que trobin vies d'expressió i es facin sentir en defensa dels drets dels nostres fills, que ampliïn lideratges en positiu.

Perquè la retallada hi serà, però si no els ajudem a mirar endavant i a pensar en el projecte educatiu, si només domina el soroll de les queixes, la retallada de la il·lusió d'edu car la pagarem massa cara.

Riure, malgrat tot

Més continguts de

Riure, malgrat tot
PUBLICITAT
PUBLICITAT