22/06/2012

Novament unes fotos de Joan Laporta

2 min

Va mirar-se les fotos. Fixament. I va dir: "Vaja, ara hauré de defensar Laporta". Qui ho va dir és un reconegut seguidor madridista situat als antípodes de les idees polítiques de qui va ser president blaugrana i actualment és diputat i regidor a BCN. Les fotos van publicar-les ahir diversos mitjans. Si vol mirar-se-les vagi a: http://www.mundodeportivo.com/20120620/vaya-mundo/laport-piscin-boda-talia-chantal-sciuto-antonio-girardi_54314861584.html . I si no, li diré que s'hi veu Laporta banyant-se en una piscina (vestit), amb la corbata lligada al cap. ¿I com argumentava la seva postura algú que és el revers de la moneda de Laporta, tan esportivament com políticament? Algú que no té cap interès a defensar-lo, ans al contrari. Ara l'hi comento. Abans, una petita explicació sobre el context de les fotos.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Corresponen a la festa posterior al casament de l'empresari italià Antonio Girardi. La crònica social diu que a Laporta l'acompanyava Chantal Sciuto, "coneguda com la dermatòloga de les celebrities ". Això últim, expressat d'aquesta manera, podria voler dir tres coses: 1) Laporta és una celebrity; 2) és una celebrity amb problemes dermatològics que va tan atrafegat que ha d'aprofitar els casaments per ser visitat, i 3) a la informació s'insinua una relació entre Laporta i la senyora Sciuto. Dit això, tornem al merengue antiindependentista.

Segons ell, aquestes fotos són una campanya bruta contra Joan Laporta perquè va dir fa poc que aspira a ser novament president del Barça. Ei, aviso: això va dir-ho ell. I en públic. No ho dic jo. I afegeixo, per si de cas: no estic opinant, sinó que descric una situació. I ara sí que opino: si aquesta campanya fos certa, els seus impulsors haurien de saber que en el laportisme sociològic provoca l'efecte contrari al buscat. En uns casos perquè el mobilitza i en els altres perquè les fotos van ser rebudes amb un sonor: "Aquest paio és un campió!"

stats