13/09/2011

Els cromos: Magda Oranich, Josep Anglada, Joan Coscubiela, Ariadna Oltra i Helena García Melero

1 min

Magda Oranich (CiU), Josep Bargalló (ERC) i Joan Armet (ICV), tres exdirigents històrics de Nacionalistes d'Esquerra, s'han començat a reunir periòdicament. Asseguren que és per petar la xerrada sobre política, cap ganes de ressuscitar cap formació.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Josep Anglada va participar en l'ofrena a Rafael Casanova al principi, al costat dels partits grans i les institucions, perquè es va saltar el protocol i es va colar. No el van aturar per evitar més incidents.

Joan Coscubiela té més por de Ridao que de Bosch com a rival a les eleccions del 20-N per part d'ERC. Almenys això es desprèn del que li va dir a Ridao davant de testimonis: "No se t'acudeixi guanyar les primàries".

Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero tindran paròdia al Polònia d'aquest dijous. Al programa d'humor, que torna a emetre's després de les vacances, es podrà veure com els seus antecessors a Els Matins de TV3, els periodistes Josep Cuní i Pilar Rahola, ara al canal 8 TV, vigilen l'evolució del programa de la televisió pública des de casa seva.

stats