25/03/2012

Els cromos: Oriol Bohigas, Joan M. Piqué, Oriol Junqueras, ping-pong

1 min

ORIOL BOHIGAS L'arquitecte ja té llest un quart volum de memòries tipus dietari, com els tres que van sortir fa anys. Aquest cop es desfoga contra el tripartit.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JOAN M. PIQUÉ "Columnistes que acusen CDC d'estar malalta i emboirada l'endemà de ser contractats per CDC", va tuitejar ahir el cap de premsa d'Artur Mas, en referència a Toni Soler. La resposta de Soler no es va fer esperar: "Pensava que m'havia contractat l'Ajuntament de Barcelona", per a qui coordinarà els actes del 300 aniversari del 1714.

ORIOL JUNQUERAS L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, que encapçala el president d'ERC, s'ha sumat a la vaga general. Els diners que es dedueixin als membres de l'equip de govern aniran al Banc dels Aliments. No és estrany que ERC i ICV secundin la iniciativa -presa per unanimitat-, però sí que ho facin els regidors de CiU, coalició contrària a la vaga.

PING-PONG A la sala de premsa del congrés de CDC han posat un ping-pong per als periodistes i, un cop acabades les ponències, per la tele els entretenen amb el programa de videoclips musicals de RAC105. Com més distreta estigui la premsa, millor.

stats