08/02/2012

PAU ROCA

2 min
PAU ROCA

EM LLEVARÉ CAP A LES 9 H perquè tot i que normalment no ho fem, avui -dia de l'estrena- també assajarem. Però ara que hi penso, si puc em llevaré una mica abans per esmorzar a La Pubilla, al costat del Mercat de la Llibertat de Gràcia: uns ous ferrats amb escalivada, o una capipota amb fesols i ceba confitada, o salsitxes del país amb patata... Això si no tenen suggeriments del dia, esclar. I suc de taronja. Un cop al Capitol deixaré les poques coses que porti al camerino. Hi ha actors que porten força coses personals per sentir-s'hi a gust; jo no sóc gaire de fer això.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Assajarem d'11 h a 14 h. A les 14.30 h faré un càsting per a una pel·lícula. És una mica estrany fer-ho en dia d'estrena, però no hi ha alternativa. Després dinaré i descansaré a casa. Estrenem a les 20.30 h; aniré al teatre una hora i mitja abans. Amb el temps m'he adonat que els dies d'estrena vaig al teatre a peu: no és cap superstició, sinó una manera de guanyar calma, bon humor, concentració... Primer ho feia de manera inconscient, fins que me'n vaig adonar i llavors vaig adoptar el costum de manera conscient. I farem Cock , una comèdia que ha triomfat a Londres tant entre la crítica com a taquilla i que posa el meu personatge al vèrtex d'un triangle amorós: ha d'escollir entre un home i una dona. Arran d'aquesta situació, l'obra expressa una visió particular de la sexualitat; vet aquí un dels motius que la fan interessant.

Després de la funció soparem i farem una copa. Cock ha estat un projecte de tots (hem fet tota la publicitat, Facebook, vídeos...) i és per tot això hem fet molta pinya.

stats