20/06/2012

PERE ALMIRALL

1 min
PERE ALMIRALL

FA UNS TRENTA ANYS, Carles Domènech, un cap de colla mític nostre, ja tenia la dèria que havíem d'anar a Nova York. Avui els Castellers de Vilafranca ens hi despertem.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Em llevaré d'hora en un dels albergs EquityPoint, que com sabeu és una xarxa catalana que s'està estenent per tot el món. La primera tasca serà comprovar que tothom ha arribat bé, ja que hem vingut en tres vols diferents. Després visitarem Manhattan en grups. Als llocs emblemàtics que visitem -l'Estàtua de la Llibertat, una missa amb gòspel, la Zona Zero-, vestits de verd, no deixarem de fer un pilar de 5, o dos pilars de 3 o de 4 amb alguna senyera: castells fàcils de fer i que no necessiten autorització.

La primera actuació serà avui al vespre. És una actuació d'altura, i no perquè fem un 3 de 10 sinó perquè actuem en un dels bars restaurants més famosos de Manhattan, el 230 Fifth, que és al terrat d'un gratacel de la 5a Avinguda. Es veu que mitjans rellevants ja han instal·lat càmeres i llums en edificis del voltant per retransmetre-ho.

Entre altres actuacions, aquests dies farem castells a l'acte institucional del president Mas en la seva visita a Nova York, al Make Music New York Festival, al Central Park, actuarem al cinema AMC Loews Lincoln Square en la presentació del documental Enxaneta de TV3... També actuarem en la inauguració de l'alberg on ens estem. I passarem el Sant Joan al casal català de Nova York, en família.

Fins ara havíem anat a l'Índia i a Xile. Aquest, sens dubte, serà un dels grans viatges que ha fet la colla.

stats