03/01/2012

Pantojas, Mourinhos i raïm

2 min

Hi ha una imatge (gairebé subliminal) que resumeix l'essència del que vam veure per entrar al 2012: Carlos Sobera a Antena 3 retransmetent les campanades amb la mà a la butxaca. Pur tràmit. Com tot el que vam veure la mateixa nit. A Telecinco van optar per donar carnassa a palades a l'audiència. Jorge Javier Vázquez, després de passar-se cinc anys al Tomate acribillant la Pantoja, ara li rendeix homenatge i comparteixen raïm. Van muntar un pessebre barroc al balcó de la Puerta del Sol perquè una imputada per la justícia i el seu fill comencessin bé l'any. Per contra, Telecinco es va assegurar continguts per als pròxims mesos amb una esceneta digne d'una novel·la de Corín Tellado. La Pantoja regalant al seu fill una cadena d'or del torero mort. Paquirrín, agraït, mirava al cel i assegurava que la joia li donaria valor per recuperar la seva estimada. I apa, caixa i cobri. I l'esceneta els dóna hores de benzina per fer funcionar el Sálvame .

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

A TV3 (líder d'audiència a Catalunya) la pel·liculeta del Crackòvia era amb humor de parvulari: "És tinta!", "No, dirás tinto !", "Tinta!", " Tinto! " Seguidament, a peu del campanar de Guissona vam patir per Agnès Marquès, que havia de gestionar una comedieta amateur amb els dobles de Pep i Mou. Sort que va ser curt. A La 1 es van fer eterns els vint minuts al balcó de la Puerta del Sol amb Ane Igartiburu i José Mota. Ni sabien què dir-se ni com allargar la xerrameca. Ell despistava amb el seu humor manxec mostrant certa indulgència amb l'espectacle. Però Mota va ser devorat pel seu propi "cansinismo ". A laSexta van desmarcar-se amb un curtmetratge de zombis que celebraven el sopar de Cap d'Any. De pressa i de passada ho van aprofitar (suposo que era humor) per qualificar Buenafuente de zombi televisiu.

I ni comento la selecció d'actuacions musicals de les cadenes espanyoles, amb més caspa que cançons. Tot plegat, tan poc il·lusionador i prometedor com el que augura el 2012.

stats