28/09/2011

Els cromos: Artur Mas, Boi Ruiz, Jordi Pujol, Isaki Lacuesta

1 min

Artur Mas. El discurs del president ahir al Parlament va ser rebut amb tímids aplaudiments provinents del galliner. La transcripció oficial s'acaba amb un lacònic "alguns aplaudiments". No van picar de mans ni els diputats de CiU, una actitud ben diferent de la que van mostrar el dia del discurs d'investidura.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Boi Ruiz. El Govern està molest amb les declaracions del seu assessor sanitari, el president del Col·legi de Metges, Miquel Vilardell, que va criticar obertament les retallades del sou dels metges. Comenten, sorneguers, que, en canvi, els seus col·legues del Clínic bé que han acceptat abaixar-se el sou.

Jordi Pujol. L'expresident de la Generalitat va clausurar ahir la trobada de Món Sant Benet i es va prendre tot el temps del món. Quan el van avisar que li quedava un minut, va replicar al moderador: "Ni un minut, ni dos ni tres, si no que no em posin a clausurar jornades de reflexió". Geni i figura.

Isaki Lacuesta. El cineasta català ha explicat que el crític de cinema d' El País , Carlos Boyero, va intentar pressionar el jurat del Festival de Sant Sebastià perquè no li donessin la Concha d'Or. No només no li van fer cas, sinó que es van emprenyar.

stats