Publicitat
Publicitat

Els Pastorets de la independència

GOLAFRE PUJOL: És que vaig rebre una herència. LLUQUET MAS: Trist favor a la independència. ROVELLÓ JUNQUERAS: No em cola la llista unitària. LLUQUET MAS: Perquè tu dus la teva maquinària. PASTORET HERRERA: No comencem amb metàfores navals. RABADÀ FERNÀNDEZ: Aquí hem de ser tots iguals. LLUQUET MAS: Les faig amb afany pedagògic. PASTORET HERRERA: Doncs a mi no em sembla lògic.

LLUCIFER DURAN: Me’n vaig a fer d’advocat. RABADÀ FERNÀNDEZ: Cadascú té el que s’ha guanyat. LLUQUET MAS: Vine, Fernàndez, una abraçada. RABADÀ FERNÀNDEZ: Mentre només sigui de passada. PASTORET IGLESIAS: Aquesta abraçada fa olor de sofre. RABADÀ FERNÀNDEZ: Ei, que no ens hem passat cap sobre. ROVELLÓ JUNQUERAS: Volem eleccions ja. LLUQUET MAS: Tampoc cal que sigui demà.

SATANÀS RAJOY: Alto en nom de la Constitució. ANGELINA CAMACHO: Atempten contra la raó. LES FÚRIES DE L’INFERN (MEDIÀTIC): Catalunya és un règim totalitari. ROVELLÓ JUNQUERAS: A nosaltres no hi ha qui ens pari. LES FÚRIES DE L’INFERN (JURÍDIC): Lluquet, et fotrem una querella. LLUQUET MAS: Com si em convideu a una paella.

ANGELOT RIVERA: La vostra actitud no té perdó. LLUQUET MAS i ROVELLÓ JUNQUERAS: Uh, oh, no tinc por. PASTORET HERRERA: El 9-N no va ser cap consulta. LLUQUET MAS: I tot i així, ens foten una multa.

LLUQUET MAS: Anirem a unes plebiscitàries. ROVELLÓ JUNQUERAS: Però sense llistes unitàries. LLUQUET MAS: Si no és un all, és una ceba. ANGELOT ICETA: Aquí cadascú va a la seva. ROVELLÓ JUNQUERAS: Sí, ara mira tu qui parla. PASTORET HERRERA: Home, l’estratègia és millor tapar-la. LLUQUET MAS: Ara no l’hem de cagar. ROVELLÓ JUNQUERAS: No, el caganer ve per allà. LLUCIFER DURAN: Me’n vaig, no en vull saber res més. ROVELLÓ JUNQUERAS: Ja has emprenyat en excés.

LES FÚRIES DE L’INFERN (POLÍTIC): Quedareu fora d’Europa. SATANÀS RAJOY: I no podreu jugar la Copa. LLUQUET MAS: Això ben bé no rima. SATANÀS RAJOY: Però espanta i socarrima. ROVELLÓ JUNQUERAS: Us cau a bocins l’Estat. LES FÚRIES DE L’INFERN (TOTES): Suspenguem la Generalitat. LLUQUET MAS: Per aquí no anem enlloc. ANGELINA CAMACHO: Doncs jo d’aquí no em moc. PASTORET HERRERA: No teniu sensibilitat social. RABADÀ FERNÀNDEZ: I que si tal, que si qual. PASTORET IGLESIAS: El dret a decidir és previ a la independència. LLUQUET MAS: Això és una indecència. PASTORET IGLESIAS: No m’abraçaré mai amb vostè ni amb Satanàs. RABADÀ FERNÀNDEZ: Doncs tal faràs, tal trobaràs.

SATANÀS RAJOY: És que ningú em fa cas? LLUQUET MAS: No em toqui més el nas. ROVELLÓ JUNQUERAS: A tot això, hauríem de posar data per a les eleccions. LLUQUET MAS: Company, no m’estiris els pantalons. PASTORET HERRERA: Es barallen entre ells. RABADÀ FERNÀNDEZ: Crideu na Forcadell. (Continuarà...)

Riure, malgrat tot

Més continguts de

Riure, malgrat tot
PUBLICITAT
PUBLICITAT