18/05/2011

Pep Sala

1 min
Pep Sala

em llevaré a les set i em prendré un suc de taronja a veure si em curo el constipat. Em faré una bona dutxa i portaré la meva filla a l'escola. Després tornaré a casa i treballaré en un projecte que s'inaugura avui, que es diu Artencuina i que és una web sobre recomanacions gastronòmiques, que també serà botiga. Enllestiré l'article, que es titularà Salvem la croqueta, i repassaré amb el piano el concert d'avui. Cal evitar els lapsus. Quan es facin quarts d'onze aniré a l'estudi. Vaja, almenys aquest és el meu pla, però jo sóc com un cotxe teledirigit del qual quatre persones tenen control remot, així que els meus plans rarament s'acaben complint. Si puc anar a l'estudi repassaré unes mescles que estem enllestint i a quarts d'una aniré cap a Barcelona. Haig d'anar al restaurant Casa Uriarte, per qüestions de la web i per parlar amb el cuiner, Pere Marcó, que és un bon amic i un gran gastrònom. M'hi quedaré a dinar i a les cinc seré a la sala Bikini. Em trobaré amb la banda, i ens posarem al dia. Fa temps que no ens veiem, i com que som amics tindrem moltes coses per explicar-nos. A les proves de so repassarem temes antics de cara al concert de l'Arteria Paral·lel del 13 de juny. Però estem tan rodats que sovint improvisem sobre l'escenari. Menjarem un petit entrepà i faré gimnàstica i després em faré un massatge als canells. Els tinc fotuts, per això deixaré de fer concerts a partir de l'estiu, durant una temporada indefinida. Em prendré un ibuprofèn, i dos hores llargues de concert per endavant.

stats