01/04/2011

Pol Espargaró

1 min
Pol Espargaró

El petit dels germans Espargaró debuta aquesta temporada a Moto2 després del tercer lloc en 125 al Mundial 2010

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Avui comença el GP de jerez , el segon d'aquest any, així que em llevaré a dos quarts de nou per esmorzar a l'hotel. Carregaré piles amb llet, cereals i alguna peça de brioixeria o un entrepà abans de marxar cap al circuit. Com cada divendres de Gran Premi, saludaré els mecànics i aniré als camions d'AGV i de Dainese a recollir els cascos i la granota... La roba de feina, en definitiva!

A les 10.45 començaré a estirar per preparar els primers entrenaments. A les 11 aniré al box per rebre les instruccions del cap tècnic, Eros Braconi. Ell m'explicarà què he de fer en l'hora d'entrenament que m'espera. Però no sortiré a la pista sense haver-me posat els auriculars i haver escoltat techno , house i hardcore ... M'ajuda a oblidar-me de tot i concentrar-me en la feina; una balada em fa sortir adormit!

Un cop baixi de la moto, comentaré la telemetria i dinaré. Necessitaré hidrats de carboni, així que una amanida i un plat de pasta no hi faltaran. I, òbviament, tindré una tele encesa, per repassar els meus entrenaments o veure la sessió de MotoGP. La rutina del matí es repetirà als entrenaments de la tarda. Després atendré els mitjans de comunicació i passaré pel Tuenti per comentar la jugada amb els seguidors. Cap a les vuit soparé, després d'haver-me passat gairebé dotze hores al circuit. Si tinc una estona lliure, jugaré amb el mòbil abans de marxar cap a l'hotel a descansar, ja que m'espera un cap de setmana intens.

stats