20/10/2011

Els cromos: Jordi Portabella, Artur Mas, Esperanza Aguirre

1 min

Jordi Portabella comença a tenir problemes per les limitacions del seu grup municipal a Barcelona, que formen ell i Joan Laporta. Ahir, com que l'expresident del Barça estava malalt i Portabella va arribar tard a la comissió de presidència, el dirigent republicà va demanar acumular les seves proposicions davant les queixes de la resta de grups.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Artur Mas va brindar ahir, sense voler-ho gaire, amb els ministres José Blanco i Carme Chacón pel corredor mediterrani. Tot i que inicialment hi havia prevista una foto, es va informar els fotoperiodistes que no es faria. Després, de manera improvisada, alguns la van captar mentre el president anava dient que no n'hi havia per tant.

Esperanza Aguirre va haver d'anar ahir a la comissaria de policia a denunciar que, a les 4 de la matinada, dues persones havien assaltat casa seva i li havien fet malbé la porta. Sembla que es tracta de dos aficionats al Reial Madrid en estat d'embriaguesa que no sabien qui vivia en aquella casa. La presidenta de la comunitat va carregar contra la delegada del govern espanyol a Madrid perquè la policia hauria deixat en llibertat els dos sospitosos sense haver-los interrogat. "Si això em passa a mi, que tinc la Guàrdia Civil a casa..."

stats