20/04/2011

Problemes de comunicació

1 min
Problemes de comunicació

M'ha passat més d'un cop des que sóc el portaveu del Govern dels millor calladets. Em llevo amb el record encara fresc d'un somni en què sóc al mig dels Camps Elisis, a punt de ser coronat guanyador del Tour de França... i sense ni tenir temps per instal·lar-me davant del mirall i afaitar-me, patapam!!, ja m'ha tocat pujar el Tourmalet. Ei, i això sense posar la ràdio, perquè quan escolto les notícies em toca pujar, l'un darrere l'altre, l'Alpe-d'Huez, el Galibier, el mont Ventor...

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Això meu s'ha convertit en una cursa permanent d'anar escalant els problemes de categoria especial que em van posant al davant. Que si la velocitat variable amb contaminació variable. Que si l'impost de successions convertit en una successió de declaracions mai coincidents. Que si les aparicions espontànies de consells assessors potser més preocupats d'assessorar-se el seu propi lloc de treball que d'una altra cosa. Que si els no consellers que volen demostrar al món que manen molt, encara que sigui passant per sobre de la dignitat personal i política de les persones... I quan creia que aquesta Setmana Santa podria aparcar la bicicleta, el conseller que semblava més sensat em fa saltar la cadena barrejant els conceptes "baixada d'impostos" i "més rics".

Els anomenen "problemes de comunicació", però és "incontinència verbal... global". Més d'un s'hauria d'aplicar la tàctica Mourinho abans del partit del Bernabéu i quedar-se calladet. Més que res perquè deixi de semblar que som una bici sense frens.

stats