‘PÍNDOLA LEGAL’

Que et mantingui el teu padrí!

Preocupant el tancament de l’enquesta de l’INE sobre condicions de vida del 2014. L’any passat va ser el primer exercici en el qual les rendes dels majors de 65 anys, bàsicament pensions, superaren ja de manera clara les rendes anuals dels no jubilats. El 2013, les rendes dels majors de 65 i les del col·lectiu entre 45 i 64 anys eren similars, sempre molt distants dels més joves. Ara ja no. Tots els col·lectius baixen en renda anual i els jubilats incrementen.

Som en any d’eleccions i les pensions sempre són un anunci perfecte pels súpercandidats. Jo estic encantat que apugin la pensió als meus pares, però si això ara pot significar que d’aquí uns anys ens quedem sense fons, l’alegria es pot convertir en pena.

Jo no seré tan ximple de proposar una baixada de pensions, el que realment necessitam és una pujada d’ingressos, de salaris bàsicament. Em diran que així no serem competitius i jo els diré que conec moltes empreses amb salaris mitjans de 1.600€ que guanyen doblers, però innovant i arriscant, tot i que aquest sigui el camí difícil i llarg. Per quin optaríeu?

Més continguts de