Publicitat
Publicitat

EL DIA QUE M' ESPERA

RITA MARZOA

La periodista de Catalunya Ràdio, al capdavant del programa Solidaris, es dedica avui a treballar per als de casa

DILLUNS: DIA LABORABLE no remunerat. Després d'un dissabte de feina i d'un diumenge festiu, avui sona el despertador a dos de vuit per dur el Pol a l'escola. Avui és el dia que em dedico a treballar per als de casa i organitzar la setmana. Després d'una dutxa amb ràdio inclosa i una mica de llet, ens vestirem per anar a buscar l'entrepà per al pati. A les nou miraré d'agafar-me els minuts de relax del dia, davant un cafè amb llet fumejant, un bon entrepà i un millor diari. Trucaré a la mare, miraré el correu a la Blackberry per veure què em proposen d'Òmnium per calendaritzar reunions, i aniré a passejar al mercat (mal dia!) per omplir la nevera.

Hauré de córrer perquè a la una dinarem plegats a casa tots tres, cosa que és un fet extraordinari. I perquè aquest vespre un concert fa que em vegi obligada a avançar la meva classe d'anglès.

A les tres, m'asseuré davant l'ordinador, remenaré temes per al Solidaris de dissabte, enviaré algun mail a col·laboradors, i correspondré com pugui a algun amic abandonat. I una miqueta més tard, i després de veure la sèrie de TV3 La Riera -missa obligada de la jornada-, a berenar amb alguns pares de P4 mentre mirem que cap dels "conillets" faci coses perilloses.

A les set toca anglès, passar per casa per fer un petó al Pol abans de sortir de nit -amb mala consciència- perquè els Glissando m'esperen. I entre una cosa i l'altra faré piulades entonades segons el meu estat d'ànim. Demà serà un altre dia.

Riure, malgrat tot

Més continguts de

Riure, malgrat tot
PUBLICITAT
PUBLICITAT