11/09/2011

Els cromos: Raquel Sans, Jordi Pujol, Gerard Quintana, José Bono

1 min

JORDI PUJOL ja té un nou hit en el camp dels monòlegs d'humor, que domina a la perfecció. Ahir a Igualada va repassar la lletra de Jennifer , d'Els Catarres, va considerar un elogi que algú tingui somnis eròtics amb ell i va demostrar que està al corrent de les discoteques de Castelldefels i el món de les chonis i els tunejats.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

GERARD QUINTANA farà avui el tercer Sant Jordi amb Sopa de Cabra, on el públic ha comprovat la seva evolució ideològica cap a l'independentisme que alguns ja comparen amb la de Pujol. El d'avui serà un concert especial per motius familiars. Hi haurà la seva mare, Narcisa, i els seus dos fills, l'Aram, de 7 anys, i la Hana, de 5, que no l'han vist actuar mai.

JOSÉ BONO és un polític d'ampli espectre. La mateixa setmana que ha expressat admiració per Fraga ha dit a Joan Ridao que sentia un gran respecte per Heribert Barrera. És més, està sorprès que la corona que assegura que l'ha enviat al Parlament no acabés arribant.

RAQUEL SANS continua al TN de TV3, tot i que ha estat temptada per 8TV, que arrenca temporada amb Cuní com a estrella i aspira a fer algun altre fitxatge sonat de la cadena pública.

stats