19/12/2011

El Rei i el Barça ja ho sabien

2 min

Ara que el Barça és campió mundial intergalàctic de clubs del planeta, ja puc explicar el gran secret. A l'última final de Copa, vam deixar-nos guanyar. Sí, sí, com ho llegeix. Perquè no es notés gaire, vam fer-ho a la pròrroga, com fent veure que perdíem de veritat i teníem un disgustet, però aquella derrota va ser volguda, ja l'hi dic jo. I sí, és cert que ens va doldre molt perquè el rival eren les Forces del Mal en persona, però calia fer-ho. Estava en joc la imatge i el prestigi del club.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

El Barça va decidir apartar-se dels actes oficials en forma de triomf esportiu en saber a través d'un assessor extern que una organització sense ànim de lucre com l'Institut Nooooor!!! obtenia uns quants milions d'euros amb ànim de lucre de part de diverses administracions públiques (per cert, totes del partit que ha aconseguit instal·lar a l'opinió pública que els corruptes són els altres). No podia ser que el club tingués al seu palmarès títols relacionats amb persones de confessada conducta inapropiada. Només faltaria. I si ens fixem en l'era Guardiola, comprovarem que això ha estat així.

El primer any guanyem Lliga, Lliga de Campions i... bé, la Copa, sí, però perquè encara no sabíem la realitat. Observi, però, que el segon any guanyem Lliga, Mundial de Clubs i Supercopa d'Espanya i d'Europa i que ja hi falta la Copa. Bé, ja sé que ara sortirà el perico de torn i, amb escuma a la boca, dirà: "Eeeeeh, la Champions. Que també se us van petar a la Champions!!!" Coi, que vam fer-ho perquè no es notés. I arribem a la tercera temporada, en que tornem a guanyar la Lliga de Campions i també la Supercopa d'Espanya i la Lliga. I la Copa, què, on la veu? No nota que tampoc hi és? ¿No és molt sospitós que un equip que ho guanya tot renunciï dos anys consecutius a guanyar la Copa, coincidint amb els fets que vostè ja sap? Ei, no, i jo no dic res, només em remeto a les proves...

stats