18/11/2011

Els cromos: Curro Romero, Antoni Llena, 'Crepuscle', Lluís Pasqual

1 min

Curro Romero. El PP comença a exhibir cares conegudes en els seus mítings. Ahir va ser el torn del conegut torero Curro Romero, que va seure a primera fila del míting de Mariano Rajoy a Sevilla.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Antoni Llena. El monument als castellers d'Antoni Llena ha vençut la resistència del sector i ha acabat atrapant la Coordinadora de Colles Castelleres. Dos dels membres van marxar ahir de la visita que els feia el mateix Llena gratament sorpresos i dient que s'havia de "ser valent". Ja estan pensant a fer-hi una festa quan estigui acabat.

'Crepuscle'. Fans de l'exitosa saga televisiva i militants socialistes van coincidir ahir al Centre de Convencions del Fòrum. Algun despistat es va arribar a confondre, tot i que el públic era ben diferent.

Lluís Pasqual. El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Reus va participar en la presentació de l'obra L'espera al Teatre Lliure perquè n'és coproductor. Joaquim Sorio va bromejar amb Pasqual per acabar el breu discurs: "Ho he fet bé, Lluís?" Es veu que són amics de sempre i excompanys d'estudis del batxillerat.

stats