07/09/2011

Sí: Joan Rosell, Daniel de Alfonso. No: Miguel Sebastián, Wolfgang Schäuble

1 min
Sí:  Joan Rosell, Daniel de Alfonso. No: Miguel Sebastián, Wolfgang Schäuble.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Joan Rosell

El president de la CEOE es va mostrar ahir partidari d'apujar els impostos a les rendes altes i als funcionaris perquè "en moments excepcionals cal fer coses excepcionals". Rosell s'alinea així en les posicions del candidat Rubalcaba (PSOE) més que en les del favorit, Rajoy (PP).

Daniel de Alfonso

El nou director de l'Oficina Antifrau va prendre possessió del càrrec ahir amb un discurs en què es compromet a fer de Catalunya un exemple a seguir en l'àmbit de la lluita contra el frau i la corrupció en l'administració pública.

No

Miguel Sebastián

El ministre d'Indústria va instar ahir les empreses implicades en la batalla per Repsol que "deixin en pau el govern", però a ningú se li escapa que l'executiu socialista ha afavorit els interessos de Luis del Rivero en la pugna per la petroliera que presideix Antoni Brufau.

Wolfgang Schäuble

El ministre de Finances alemany ha advertit Grècia que ha de complir el pla draconià d'ajust si vol rebre més ajuts. Tot i això, deixar caure el país hel·lè seria a llarg termini catastròfic per a l'economia i el projecte europeu.

stats