05/09/2011

Els cromos: Sandro Rosell, Ferran Adrià, Vanessa Petit, Joaquim Nadal, ERC.

1 min

Sandro Rosell ha canviat aquest estiu les vacances habituals a Soriguerola (Cerdanya) pel Baix Empordà. S'ha arreglat una masia a prop de la Bisbal, a tocar de Corçà.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Ferran Adrià ha estat un dels primers convidats de luxe a la masia de Sandro Rosell, on fent un partidet de futbol d'aquests en què les ganes són superiors a l'estat de forma va fer-se un petita lesió: ho podríem considerar una desconstrucció muscular.

Vanessa Petit , abans presentadora de Barça TV, és l'elegida per substituir Josep Cuní a 8TV tots els dissabtes i diumenges, perquè es tractarà d' un programa diari diari, els set dies de set a deu de la nit.

Joaquim Nadal i Marina Geli protagonitzen un desacord tan notable que es podria dir que el sector gironí del PSC s'ha trencat abans que el sector catalanista, suposant que algun dels dos sectors hagi existit mai.

ERC té seriosos problemes de wifi a la seu al carrer Calàbria de Barcelona. Al costat s'hi ha instal·lat la botiga Espia 007, de productes de seguretat, i els inhibidors que venen dificulten l'accés a internet. Només els faltava això: una d'espies .

stats