29/05/2012

SALVADOR SERVIÀ

2 min
SALVADOR  SERVIÀ

EM LLEVARÉ a dos quarts de sis a Girona, i ràpidament faré un miniesmorzar, un suc de taronja i poca cosa més. Sense dutxar-me i a mig vestir, agafaré el cotxe i aniré cap a Granollers. Durant el trajecte aprofito per fer una classe d'anglès per telèfon, amb el mans lliures, amb un noi anglès que es diu Jeremy. Normalment parlem una mica i ell em llegeix algun article de la revista anglesa de motor Autosport . Quan arribi a Granollers, de set a vuit, aniré al gimnàs, i allà em dutxaré i ja aniré cap al Circuit de Catalunya, on arribaré una mica abans de les nou.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

La meva feina consisteix, bàsicament, en reunions al despatx. Em reuniré amb gent de casa i gent de fora i dinaré allà mateix, al Circuit, amb els companys. A la tarda tenim la presentació del Gran Premi de Catalunya de motociclisme, que se celebra aquest cap de setmana, però jo no he de preparar res perquè no hi tinc intervenció. El president del Circuit, Vicenç Aguilera, serà qui farà una introducció de benvinguda. Jo només he de procurar que tot estigui a punt, de manera que intentaré arribar amb temps de marge a Barcelona, ja que l'acte és a les set al Palau de la Generalitat. Després dels parlaments hi haurà una mica de còctel i calculo que s'acabarà cap a les nou.

De seguida que s'acabi, sortiré pitant cap a la Diagonal, perquè un amic meu inaugura una botiga de motos. També comença a les set de la tarda, però li he promès que hi seria encara que fos poca estona. Després, altra vegada cap a Girona, i a sopar i a dormir d'hora, perquè haurà estat un dia llarg.

stats