PAREU MÀQUINES

Satanisme a Waterloo: quan necessites massa cridar l’atenció

'Alerta Digital' publica un article en què s'assegura que Puigdemont organitza trobades satàniques

Ha de ser dur. Imagina't que has estat anys picant pedra per facilitar l’arribada de l’extrema dreta a les institucions espanyoles. I que, quan finalment això passa, resulta que qui ocupa les poltrones són els teus rivals directes, a qui has aplanat el camí. Doncs bé, això és el que li ha passat a 'Alerta Digital', el mitjà xenòfob que es va convertir en altaveu d’un ultramuntà anomenat Gerard Bellalta i que ha vist com se li escapava el tren davant dels nassos.

El resultat del trauma són peces com “Gerard Bellalta denuncia orgies «polítiques» bisexuals i «aberrants» actes satànics a la casa de Puigdemont”. Diu la notícia que demana a la Fiscalia que investigui els fets. I assegura haver contractat un detectiu privat segons el qual a la casa arriben “satanistes provinents de l’Europa de l’Est”. Diu Bellalta que això suposa “un perill potencial per a la moralitat del Regne de Bèlgica” i que si l’Estat li dona “carta blanca”, posa Puigdemont a disposició de la justícia espanyola “en menys d’una setmana”. Charles Bronson aplaudiria des de la tomba, si no fos que ja el deuen haver invocat a 'chez' Puigdemont. El tema és un deliri evident, propi d’un mitjà capaç de titular sobre l’Ajuntament de Madrid parlant de “la mulata Villacís”. Escriure que es fan orgies polítiques a Waterloo i que tens un detectiu que revelarà els noms dels participants només s’explica des de la derrota profunda i la necessitat de cridar l’atenció. Bellalta denuncia satanisme i no s’adona de com tot plegat el fa quedar com un pobre diable.

El més greu, però, és que el PP s’anuncia en aquest mitjà ultrafòbic. I Norwegian. I Seagram’s. Tant si és publicitat genuïna, com automatitzada (de la que serveix Google) és indignant que marques o institucions estiguin finançant un detritus tòxic així. Ni que sigui per omissió.