05/09/2011

Sí: Carles Puyol, Francesc Xavier Mena. No: Christine Lagarde, Benjamin Netanyahu

1 min
Jgkghfkh

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Carles Puyol

Carles Puyol ja s'entrena al mateix ritme que els jugadors que aquests dies treballen a les ordres de Guardiola. Malgrat que els metges no volen forçar el seu retorn per evitar una recaiguda, el capità sembla a prop de poder sumar esforços de cara a una temporada que serà molt llarga.

Francesc Xavier Mena

El conseller d'Empresa i Ocupació assumeix el repte de buscar alternatives a l'energia nu clear i la seva conselleria haurà de marcar un full de ruta que faciliti el relleu energètic i acceleri la implantació de renovables a casa nostra.

No

Christine Lagarde

La presidenta del Fons Monetari Internacional aquest cap de setmana ha fet unes declaracions en què alerta d'una nova recessió mundial i afirma que s'han d'injectar més diners als bancs. La predicció podria ser encertada, però molts cops aquests advertiments són contraproduents.

Benjamin Netanyahu

El govern del primer ministre israelià, qüestionat internament pels seus indignats , autoritza que els colons rebin entrenament i armes en el que sembla una crida a la violència si l'ONU dona llum verda a un estat palestí.

stats