28/03/2012

Els cromos: Luis Conde, Talarn, Josep Maria Martó Bonet

1 min

Luis Conde. El soci fundador de Seeliger & Conde, Luis Conde, va celebrar ahir el seu 52è aniversari. Feia anys el mateix dia que Mariano Rajoy. En un acte organitzat per l'associació de directius APD, però, el seu president, Emili Cuatrecasas, es va equivocar a l'inici i li va posar a Conde 62 anys, per rectificar de seguida a 52.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Talarn. Una diputada va mostrar-se ahir preocupada per les possibles conseqüències econòmiques d'un tancament de l'Acadèmia de Suboficials de Talarn (Pallars Jussà). Per exemplificar la seva importància, va recordar que Tremp -la capital de la comarca- és el segon municipi de l'Estat amb més bars. Encapçala la classificació Saragossa, on hi ha l'Acadèmia d'Oficials.

Josep Maria Martó Bonet. El canonge de la catedral de Barcelona està molt gelós del seu patrimoni i en un primer moment es va negar a deixar al Museu Nacional d'Art de Catalunya el Missal de santa Eulàlia per a l'exposició d'art gòtic internacional que ahir es va presentar. El capítol catedralici, però, el va convèncer i va votar cedir-lo.

stats