01/10/2011

Els cromos: Joan Pera, Capitán Trueno, Joan Laporta, Guàrdia Civil

1 min

Joan Pera està trist. Resulta que l'han fitxat de cambrer a la versió canyí de Cheers de Telecinco. I com que la sèrie va fatal d'audiència, potser dura quatre dies. Per una vegada que es fixen amb el Woody Allen català...

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Capitán Trueno. La sessió per a la premsa de la pel·lícula Capitán Trueno y el santo Grial, que s'havia de fer ahir a Madrid, es va suspendre. La sospita entre els mitjans és que el film és un desastre i els distribuïdors prefereixen que ningú ho pugui explicar abans de l'estrena. Capità Trunyo?

Joan Laporta . L'expresident del Barça es va estrenar ahir al ple de l'Ajuntament de Barcelona parafrasejant Guardiola. En referència al transport públic, va deixar anar: "Si no posem pals a les rodes, serem imparables".

Guàrdia Civil. Amb motiu del dia de la Mare de Déu del Pilar, el general en cap de la 7a Zona de la Guàrdia Civil ha convidat el director de l'ARA a la desfilada militar, homenatge als morts per la pàtria, comiat de la bandera i etcètera. La targeta de convit és bilingüe, però el director ha estat rebatejat: "D. Carlos Capdevila".

stats