19/12/2010

El regal

2 min
Tothom, Pero

Aquest dijous celebraré amb la meva parella que fa deu anys que estem junts. Sabem que entrem en una xifra crítica. Tothom ens ho adverteix: si supereu els deu, junts tota la vida. Però coneixem moltes parelles que s'han separat després de dotze, tretze, catorze anys... No ens preocupa gaire, francament. Ja ens ho trobarem. El que ens fa anar realment de bòlit aquests dies és què ens regalem. Fa molts anys que només ho celebrem anant a sopar i punt, però aquesta vegada, com que l'aniversari imposa, hem decidit fer-nos un regal. I han començat els maldecaps.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

És difícil trobar alguna cosa que pugui sorprendre l'altre. Fem la llista i constatem que se'ns han exhaurit les idees. I quan ja som a punt de deixar-ho córrer, trobem una solució. És un regal original, que aportarà emoció i aventura a la nostra relació i també ens permetrà trencar la rutina a què estem sotmeses les parelles de fa temps. Hem decidit regalar-nos un cap de setmana que no compti. Cada membre de la parella podrà fer el que vulgui, on vulgui i amb qui vulgui durant un cap de setmana. Sense donar explicacions, ni detalls. I serà com si no hagués existit mai. I a més, l'altre no l'hi podrà tenir en compte. La data de caducitat és el proper aniversari, així que disposem d'un any per fer-lo realitat.

Estem realment excitats amb la idea, però un cop passada la primera eufòria, comencen les preguntes... Hem de coincidir a donar-nos el mateix cap de setmana? Podrem aguantar els preparatius sense fer preguntes ni buscar pistes? Com podem estar segurs que no es tornarà a repetir? I si un torna feliç i a l'altre li ha anat fatal? Fem el que fem, mai serà el cap de setmana inexistent i sembla bastant impossible que per a l'altre no compti. Més val que deixem de ser moderns i passem per la Fnac... Un clàssic que no falla mai.

stats