30/05/2012

Tothom ha de poder tenir fills?

2 min

Llegeixo una piulada a Twitter que reprodueix una frase dita per una mare a son fill: " Puto gordo de mierda!!! Mañana no iremos a la playa. Te quedarás castigado en casa. O peor aún, irás a la escuela ". Pregunto detalls a la persona que va penjar-ho i m'explica que va passar a la platja, després que el nen, d'uns 9 anys, esquitxés sa mare. I em diu que, per falta d'espai, no havia inclòs que darrere de " Puto gordo de mierda!!! " hi anava " Mecagon tu padre ".

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Feia temps que 26 paraules no em feien venir tantes coses al cap. Per exemple: 1) Què fa un nen a la platja en horari escolar?; 2) Com pot ser que sigui la pròpia mare la que inciti el seu fill a l'absentisme escolar?; 3) ¿Per a una mare, enviar son fill a l'escola és un càstig? ¿No vol (ni permet) que aprengui?; 4) ¿I aquesta cretina encara té la custòdia del nen?; 5) Quina excusa es deu haver inventat la mare per justificar la falta?; 6) Si el nen està gras, ¿no deu ser culpa de la mare?; 7) A aquesta ciutadana no li interessa l'educació del seu fill, això ja ho tenim clar, ¿però tampoc li importa la salut del nen? L'obesitat infantil és una malaltia que desemboca en altres de molt més greus quan els nens són adults, i 8) A part de tonto i malalt, quina mena de monstre pot sortir d'una mare així?

Arribats aquí, si no ho dic exploto: ¿tothom ha de poder tenir fills? Sí, ja sé que és molt bèstia el que acabo d'escriure i ja m'entendrà l'atzagaiada, però aquesta individua està capacitada per engendrar i parir, sí, però no per donar-li una vida al seu fill. I això em provoca molts dubtes sobre el paper de la societat en el bé comú. Mentre que hi ha parelles que no poden tenir fills i que farien moneda falsa per poder donar un futur, aquest tros de carn amb ulls excreta al món una pobre criatura que, sense cap culpa, té el 99,999% de possibilitats de ser un desgraciat. ¿Fins a quin punt ho hem de permetre (o evitar)? Ei, però només ho pregunto.

stats